10 dkg margarin
8 dkg cukor
15 dkg finomliszt
5 dkg zabpehely
1/2 mokkáskanál fahéj
1 mokkáskanál szódabikarbóna
1 mokkáskanál sütőpor
5 dkg étcsokoládé
1 darab tojás
Elkészítés:
A puha, szobahőmérsékletű margarint összekeverjük a cukorral és a tojással. Hozzákeverjük a lisztet, a zabpelyhet, a szódabikarbónát, a sütőport, a kicsi darabokra vágott csokit és a fahéjat, majd kis golyókat készítünk belőlük, amiket kilapítunk és sütőpapírral bélelt tepsibe rakunk. Előmelegített sütőben aranybarnára sütjük a kekszeket, majd hagyjuk őket kihűlni. Ajándéknak is kitűnő.
Nekem nagyon ízlett, jó étvágyat kívánok hozzá. A jövőhéten mézes puszedlit készítek.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése